Facebook YouTube
Results
Tivat | S.C. Zupa
24 Nov 2015 18.00
KK Teodo KK Teodo 81 - 63KK Lovcen BasketKK Lovcen Basket
Peje | Karagaci
24 Nov 2015 19.30
KB PejaKB Peja83 - 70KB BashkimiKB Bashkimi
Prishtina | Pallati i Rinise dhe Sporteve
19 Nov 2015 19.00
KB Sigal PrishtinaKB Sigal Prishtina62 - 72KK MornarKK Mornar
Cetinje | Lovcen
18 Nov 2015 18.00
KK Lovcen BasketKK Lovcen Basket65 - 82KB PejaKB Peja
Teams
BC BeroeBC Levski 2014KB BashkimiKB PejaKB Sigal PrishtinaKK KozuvKK Lovcen BasketKK MornarKK TeodoВижте Balkanleague.net на по-голяма карта
Schedule
25 Nov 2015
18.30LIVE
Sportmedia.tv
KK Mornar KK Mornar
KK Kozuv KK Kozuv
Topolica
Topolica
Referees:
 Damir Kunosic
 Ivan Milicevic
 Erion Hoxhaj

Commissioner:
 Nebojsa Milosevic 
Schedule
Bar | Topolica
25 Nov 2015 18.30
KK Mornar KK Mornar LIVE KK Kozuv KK Kozuv
Sportmedia.tv
Tivat | S.C. Zupa
01 Dec 2015 18.00
KK Teodo KK Teodo BC Levski 2014 BC Levski 2014
Sportmedia.tv
Cetinje | Lovcen
03 Dec 2015 18.00
KK Lovcen Basket KK Lovcen Basket BC Levski 2014 BC Levski 2014
Sportmedia.tv
Stara Zagora | Obshtinska
08 Dec 2015 18.00
BC Beroe BC Beroe KK Mornar KK Mornar
BNT World, Sportmedia.TV
Prizren | Sezair Surroi
08 Dec 2015 19.00
KB Bashkimi KB Bashkimi KK Teodo KK Teodo
SuperSport, Sportmedia.tv
Gevgelija | 26th April
09 Dec 2015 19.00
KK Kozuv KK Kozuv KB Sigal Prishtina KB Sigal Prishtina
Sportmedia.tv
All times are local time